Oldal kiválasztása

A Dallas Jockey-ja, Larry Hagman 1954-től haláláig élt házasságban a svéd származású divattervező Maj Axelsonnal: két gyermekük született: Heidi Kristina (1958) és Preston (1962).

A színész a The Guardiannek 2012-ben úgy nyilatkozott, hogy a Majjel azaz a feleségével való találkozása volt a legjobb dolog, ami valaha is történt az életében.

Pont azért, mert ennyire szerette imádott feleségét, sokan úgy vélik, Larry Hagmannek azért nem sikerült ismét legyőznie a rákot 2012-ben, mert nem akart egy olyan világban élni, ahol látja imádott felesége lassú tönkremenetelét, ami ellen semmit nem tehet.

A felesége Alzheimer-kórja ugyanis addigra sajnos annyira elhatalmasodott, hogy már nem ismerte fel Larryt, ami érthetően teljesen összetörte a színészt lelkileg. Neki ugyanis Maj volt a világ közepe, és így képtelen volt feldolgozni, hogy nem tud rajta segíteni.

Neje leépülése rettenetesen elkeserítette a sztárt, már a munka, a forgatás sem tudta boldoggá tenni ezért adhatta fel szervezete végleg a küzdelmet. Így néztek ki feleségével, mikor még egészen fiatalok voltak:

A jól ismert Dallas-időkből:

(Kép: Getty Iamges)

Gyerekeik társaságában:

Idősebb korukban:

Az unokákkal:

(Kép: Northfoto)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Megmutatta új, közös tetoválását Szabó Zsófi és Shane Tusup: azt is tudni lehet, mi a jelentése