Oldal kiválasztása

Maxine Young és Jacob Young 2016-ban házasodott össze, és akkor még nem gondolták volna, hogy négy évvel később kilenc gyerek boldog és büszke szülei lesznek.

Maxine Young, a feleség  mindig is szeretett volna örökbefogadni, de ahogyan egyre jobban beleásta magát a témába, úgy gondolta, minél inkább nevelőszülő szeretne lenni.

Férjével együtt két hónap alatt el is végezték a tanfolyamot, és egy hónappal később már csörgött is a telefon.

Korábban jelezték, hogy akár két gyermeket is szívesen magukhoz fogadnak, és amikor kiderült, hogy három testvér keres szerető otthont, azonnal igent mondtak. Később pedig hozzájuk került negyedikként a legkisebb testvér, Elliot is, írja a Good Morning America.

Maxine közben váratlanul állapotos lett, és 2018-ban egy angyali kisfiúnak adott életet. A boldog történet akár itt is véget érhetne, de a java csak ezután jött. Maxine újra terhes lett, ráadásul négyes ikreket várt.

Bár az orvosok kételkedtek, hogy minden baba egészséges lesz, Maxinenak sikerült mind a négy gyermeket épségben a világra hozni.

Theo, Silas, Beck és Cecilia a család a legújabb tagjai, és a házaspárnak velük együtt már kilenc, kis gyereke van.

Bár Maxine elismeri, hogy a háztartásukban olykor a káosz uralkodik, mégis mindenki nagyon jól van, és remekül boldogulnak.

„Valójában sokkal könnyebb, mint gondoltam.” – mondja a fiatal édesanya. Az is sokat segít, hogy a nagyobb gyerekek imádják a kicsiket. „Egész nap a karjukban akarják tartani a kisbabákat. Az élet gyönyörű.” – tette.

Hozzátette, természetesen hordoz magában némi kihívást az, hogy mindegyik gyerekre megfelelő idő és figyelem jusson, de a nagyobbak szívesen segítenek a kicsiknél, és hihetetlen szeretet lengi be az egész házat!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maxine (@maxinelee_y) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Beszédes fotóval reagált Krausz Gábor Tóth Gabi 7 milliós Rolex órájára: ha ezt meglátják a kritikusok...