Oldal kiválasztása

L.L. Junior és párja, Kinga lassan, de biztosan a békülés útjára léptek. Az énekes felesége még tavaly nyáron költözött el a törökbálinti házból egy budapesti albérletbe, kislányukkal, Lilivel együtt.

Akkor úgy tűnt, hogy talán nincs is esély a kibékülésre, az elmúlt hónapokban azonban megindult egy folyamat, aminek a vége az lehet, hogy Junior és Kinga egymásra találnak.

A törökbálinti házba azonban Kinga és a kis Lili nem fog visszaköltözni, már csak azért sem, mert munkája őt is, Juniort is a fővároshoz köti.

“Amikor még együtt laktunk itt a feleségemmel, Kingával, már akkor eldöntöttük, hogy túl nagy nekünk ez a ház, itt akár három család is elférne, mi viszont csak négyen vagyunk.

Utólag már tudom, a tervezésnél túllőttem a célon. Emellett bár vágytunk a csendes környezetre, a munkánk és a családunk a belvároshoz kötött, ezért rengeteget autóztunk.

Ebből lett elegünk” – árulta el egy korábbi interjúban L.L. Junior. El is kezdte hirdetni gyönyörű otthonát, még tavaly.

Kezdetben 270 milliót kért a luxusházért, aztán az árat lejjebb vitte 1 millióval és 269 millióért kínálta a meseszép lakot.

Nem tudni miért, de most már jóval drágábban kínálja a házat, még az első árra is rádobott 55 milliót.

Így aki most szeretne beköltözni ebbe a csodaszép ingatlanba, annak 335 millió forintot kell fizetnie – szúrta ki a Ripost.

Íme a hirdetés a házról az egyik legnagyobb ingatlanos portálon.

(Foró: ingatlan.com)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: TV2)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Így rakj el borsót télire, hogy roppanós, édes és zsenge maradjon