Oldal kiválasztása

A lánykérés pillanatát titokban mindig nagyon várják a leendő arák. Pont attól izgalmas, hogy kiszámíthatatlan és soha nem lehet tudni, hogy mikor következik be.

A londoni nemzetközi repülőtéren egy átlagos hétköznapnak néztek elébe. Repülőgépek jöttek, és mentek, mindenki végezte a dolgát. Malia, a fiatal lány is a gépről leszállva éppen a futószalag felé tartott, amikor egy gitározó fiú jött vele szembe. Abban a pillanatban, amikor elindult a fiú által mutatott úton, Malia élete örökre megváltozott.

Egyre több gitározó fiatal jelent meg a repülőtéren, míg végül, izgalmas percek múltán megjelent Malia kedvese, Austin. A fiú dalba foglalta szerelmét, majd végül megkérte kedvese kezét, aki természetesen alig látott ki könnyei közül, és igent mondott.

A repülőtéren jelenlevő összes utas, sőt még az alkalmazottak is mind gratuláltak és tapsoltak örömükben. Ez a pillanat egészen biztosan mindenki szívébe bevésődött örökre:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: twice)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Harry herceg a királyi protokollt is áthágta a Down-szindrómás kisfiú kedvéért: megengedte, amit nem lett volna szabad