Oldal kiválasztása

Zámbó Krisztián muzikalitását édesapjától, Zámbó Jimmytől örökölte, Pici kora óta ebben nőtt fel, a zene reggeltől estig jelen van az életében: apja rengeteget vitte stúdiókba és koncertekre. gyerekként is nagyon szerette a zenét.

A zeneszeretet természetesen felnőttként is megmaradt, és apja dalai iránt is nagy tisztelettel viszonyul. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy legújabb videóklipjében édesapja egyik legnagyobb slágerét, az Egy jó asszony mindent megbocsájt című dalt dolgozta fel.

Közel tizenkét órás forgatás van Zámbó Krisztián és a klipet készítő csapat mögött, akik mindent beleadtak, hogy a klip is éppolyan emlékezetes legyen, mint maga a dal.

Érdekesség, hogy a klipben Krisztián kedvese, Zsuzsi is feltűnik, és Young G, azaz az egykori VV Béci is a közreműködők között van. A klipet pedig nem más, mint Nagy Zsolt, azaz VV Leo rendezte, erről már a róla szóló cikkünkben is hírt adtunk.

A klip most debütált, mutatjuk is nektek. Hogy tetszik?

Oszd meg, hogy mások is hallhassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A Bakoknak annyi jó tulajdonságuk van, hogy felsorolni is nehéz: itt van minden, amit tudnod kell róluk