Oldal kiválasztása

A Melbourne-i Sammi Edes 29 éves volt amikor kiderült, hogy terhes. Férjével a fellegekben jártak a hír hallatán, ami csak fokozódott, amint megtudták, hogy ikreket várnak.

Sammi rendszeresen járt a vizsgálatokra és nagy örömmel készült a picinyek fogadására. Azonban egyik vizsgálat során az orvos valami olyasmit mondott, ami megváltoztatott mindent.

Sammi húsz hetes terhes volt, amikor az orvosok valami hihetetlen dolgot fedeztek fel az ultrahang során: egy harmadik szív dobogását. Amint kiderült, Sammi nem kettős, hanem hármas ikreket várt!

Az orvosok véleménye szerint a harmadik baba hatalmas rizikót jelentett mindhármukra nézve – mivel csak egy placentával rendelkezett, harcolnia kellett a táplálékért.

Sammi egymaga meghozta a döntését, semmibe véve az orvosok véleményét. Úgy gondolta, hogy nem fog „Istent játszani” és nem ítéli halálra egyik gyerekét sem, mindannak ellenére, hogy az orvosok ezt tartották a legmegfelelőbb lépésnek mindenki számára.

Hála a nő határozottságának és bátorgásának, a harmincadik héten világra jött három gyermeke Hunter, Geoffrey és Thomas, császármetszéssel.

Az anyuka úgy döntött megosztja a fényképeket a nagyvilággal azzal a céllal, hogy azok a szülők, akik hasonló helyzetbe kerülnek, tudják, mindig van remény.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: oszdmeg)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Megérkezett az előrejelzés minden csillagjegynek: ennyi minden vár még rád ebben az évben karácsonyig