Oldal kiválasztása

A Barátok Közt című népszerű tévésorozat ma is emberek százezreit szögezi a képernyők elé. Sokan nem is gondolnák, hogy a sorozat 1998. október 26-a óta fut az RTL Klub-on.

Biztos rengetegen emlékeznek még a szappanopera egyik főszereplőjére, Berényi Ákosra, akit Somorjai Tibor formált meg. Berényi Claudia és Berényi Zoltán egyetlen fiát, Ákost 2001-ben kiírták a sorozatból, a cselekmény szerint egy építkezésen lezuhant.

Somorjai Tibor azóta sem tétlenkedett: 2005-ben a Jóban-rosszban, és 2006-ban az Egy rém rendes család Budapesten című sorozat szereplőit kiválasztó, castingot Somorjai Tibor felügyelte. 2007-ben 10 epizódban feltűnt Kornélként a Jóban-rosszban szereplőjeként. 2008-ban a Hal a tortán című főzőshowban szerepelt egy héten át.

Az idén 40 éves Somorjai Tibor is a TV2 saját gyártású műsorainak a producere, nagy sikerrel, kiváló munkájáért már több díjat is átvehetett!

Mint látható Tibor rengeteget változott az évek során. Így nézett ki egykor:

És a Facebook oldalán található képek szerint, így most:

Halász Gáborral, a Barátok közt Misijével a mai napig tart a barátság:

Tibor időről-időre a Spirit Színházban is fellép ezzel kapcsolatban láthatsz vele egy beszélgetést, amely egy évvel ezelőtt készült:

Oszd meg, hogy mások is láthassák!

Olvasd el ezt a cikket is –>  30 éve kutatja a Titanic-katasztrófát, most állítja, mégsem a jégheggyel való ütközés okozta elsősorban a tragédiát