Oldal kiválasztása

Ha van valami, amiben az emberek biztosan nagyon jók, az a vizuális információk feldolgozása és pontosan ez az alapja a tudattalan teszteknek is, lásd például ezt a cikket. 

Biztosan hallottál már Rorschach tesztről, amely egy projektív pszichológiai teszt. A páciensnek meg kell tekintenie egy zavaros tintapacára hasonlító képet, majd elmondania, mit lát benne. Ilyenkor lényegében önmagáról és a benne zajló dolgokról nyilatkozik.

Ez a személyiségteszt is hasonlóan működik. Meg kell nézned a fenti képet és elmondanod, hogy mit vettél észre rajta először. Az eredményért görgess lejjebb.

Ha a párt láttad meg elsőként

Sokat aggodalmaskodsz, eléggé befelé forduló vagy és mindig felkészíted magad a legrosszabbra.

Határozottan túlgondolod a dolgokat és gyakran olyasmik miatt aggódsz, amiknek semmi jelentőségük nincsen. Nem létező szituációkat és beszélgetéseket kreálsz a fejedben, majd később rájössz, hogy mennyire feleslegesen ölöd ilyenekbe az energiádat.

Tökéletesen tisztában vagy önmagaddal és sokszor te állítod le saját magadat. Nem viseled jól a csalódást, ezért mindig felkészülsz a legrosszabb lehetőségre, semhogy olyan ábrándokba ringasd magad, amik később nem válnak valóra.

Ha a gombafelhőt láttad meg elsőként

Nagyon nagy szükséged van arra, hogy mások szeressenek és elismerjenek téged és hajlamos vagy kritikus lenni önmagaddal szemben.

Birtokában vagy olyan kihasználatlan képességeknek, amelyek parlagon hevernek, mivel nincs meg benned a kellő önbizalom ahhoz, hogy a javadra fordítsd azokat. Kifelé talán határozottságot mutatsz, de belül eléggé bizonytalan vagy. Sokszor kétségek gyötörnek, hogy vajon jó döntést hoztál vagy sem.

Szereted a változást és a lehetőségek széles skáláját és fojtogatva érzed magad, amikor keretek közé akarnak zárni. A függetlenséged és a szabadságvágyad miatt nem fogadod el könnyen mások nézeteit. Nehéz a közeledbe férkőzni, ha te nem akarod.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ennek a 3 csillagjegynek csodás fordulatot vesz az élete, számtalan pozitív dologra számíthat az év 2. felében

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)