Oldal kiválasztása

Medveczky Ilona hétéves korától az Állami Balettintézetben tanult, ahol Hidas Hedvig volt a tanára. Az iskola ingyen ellátás mellett statisztaszerepet biztosított számára az Erkel Színházban, ahol többek között Wagner-operákban volt látható.

18 évesen érettségizett le, és szerezte meg táncművészeti diplomáját: vizsgaelőadása a Két világ és A diótörő Pas de trois jelenete volt.

Az MTV Nívó-díjjal és Érdemes Művész címmel is kitüntetett Medveczky Ilona táncművészt a mai napig ostromolják a férfiak, bizony több olyan eset is akadt már, amikor olyan képet küldtek magukról Ilonának, ami nem sokat takart…

Pedig a díva egyáltalán nem férfifaló, nemrég elárulta, összesen hány férfi volt eddig az életében: “Egész életemben jó, ha tíz férfi volt összesen, és mind hosszú évekig. A végén „összeértek”, mindig kettő volt egyszerre, mert egyik se mondott le a másik javára – mesélte a Borsnak Ilona. Reméljük, hogy Ilonára még rátalál a szerelem, addig is gyönyörködjünk egy pár évvel ezelőtti koreográfiájában:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  10 év alatt 30 kiló izmot pakolt magára Kocsis Tibó: zongorázni lehet a különbséget