Oldal kiválasztása

Lesi László (L.L. Junior, született Bp., 1981.01.03) zenei karrierje a 90-es évek elején kezdődött, amikor megalakította a „Fekete Vonat” nevű formációt. A csapat fergeteges sikert aratott Magyarországon (3 albumból, 2 dupla platina és 1 aranylemez, Roma Polgárjogi díj, több hazai szakmai díj) és külföldön is (Franciaországban 3 hétig a ’Bilako’ című sláger vezette a slágerlistákat és a CNN is riportfilmet forgatott a csapattal). 2001-ben a csapat szétvált és Junior elutazott a tengeren túlra, hogy tanuljon, kipihenje magát.

2002-ben hazatért és elkezdődött szólókarrierje. L.L. Junior nevéhez kötődik 2001-ben a „Raggamuffin” jamaikai dallamos-rap stílus behozatala Magyarországra A Magic Worldel (2010-től SKYFORCE Team) kötött exclusive szerződést, és 2015-ig megjelentetett 14 albumnyi anyaggal felülmúlta volt csapata sikereit is. A csapat 2015-ben zenei producer váltás mellett döntött, melyet jól mutat az új album (Önmegvalósulás) sikere és népszerűsége. A cím jól tükrözi, hogy Junior zeneileg újra ki tud teljesedni. Junior és a Skyforce (Lakatosné Száva K. Rita és Lakatos Róbert Producer, Manager és Kiadó) közel 16 éve dolgoznak együtt, a dalokat és a szövegeket együtt jegyzik, melyek mindig jókedvűen és családi hangulatban íródnak.

Junior igen sok oldalú, kinek raptechnikája egyedi és nemzetközileg elismert. Ő volt az első előadóművész, aki roma nyelven adott ki RAP lemezt. Szinte tökéletesen beszél, nyilatkozik angol és cigány nyelven. Rendkívüli mozgáskultúrájával, előadó készségével, rap és ének tudásával Magyarország legismertebb előadói közé küzdötte fel magát. Többszörös arany és platina lemezes, államilag elismert művész.

2 nappal ezelőtt látott napvilágot az új klip, és már százötvenezren látták. Neked hogy tetszik?

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

(Forrás: lljunior.hu)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A rózsád megmutatja, miért szeretnek téged az emberek