Oldal kiválasztása

A kivételes állatkert, a Lehe Ledu névra hallgató kínai vadaspark az állatok természetes élőhelyeire nyújt betekintést a vendégeknek, de kizárólag úgy, hogy ők, az emberek vannak ketrecben, egy biztonságos járművön.

Annak érdekében, hogy odavonzzák az egzotikus ragadozókat, húsdarabokat kötnek a jármű külsejéhez. A turistákat végigutaztatják a területen, akik eközben mindenféle teremtménnyel találkozhatnak.

A turisták lehetőséget kapnak arra, hogy élelmet adjanak az oroszlánoknak, tigriseknek és medvéknek egy kis nyíláson keresztül. Az élő csirke állítólag az állatok kedvence, mivel azért még a járműre is képesek felugrani, hogy elkapják a zsákmányt.

A kritikusok rámutattak, hogy a tigrisek karmai és a turisták közötti pillanatnyi távolság nagyon balesetveszélyes.

Az állatkert szóvivője, Chan Llang szerint azonban a látogatók tisztában vannak a veszélyekkel, és figyelmeztetik őket, hogy mindig tartsák ujjaikat és kezüket a ketrecben, mert az éhes tigris nem ismeri a különbséget köztük és a reggeli között.

Így nyilatkozott:

“Szerettük volna, hogy a látogatók átélhessék azt az izgalmat, amit egy vadállat közelsége vagy akár támadása okozhatna, természetesen minden kockázat nélkül.”

Amikor az attrakciót 2015-ben elindították, a jegyek három hónapra előre elkeltek. A veszély ellenére, úgy tűnik, a turisták szívesebben tekintik meg az állatokat természetes élőhelyükön.

 

Itt láthatsz egy videót is a különleges állatkertről:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Naponta 15 percig a falon lógattam a lábam. Az életem gyökeresen megváltozott: