Oldal kiválasztása

Kocsis Tibor élete 2011-ben végérvényesen megváltozott, amikor megnyerte az X-Faktor második évadát. A sármos énekes szerénységével, alázatával és szorgalmával, na és persze gyönyörű hangjával, belopta magát a közönség szívébe, karrierje pedig azóta is felfelé ível.

Akkori 2011-es fizimiskája, kinézete még merőben más volt. Kisgyermekként túlsúllyal küzdött, aztán egész vékony lett:

Mára pedig izommá formálta az esetleges plusz kilókat. Kocsis Tibor már évek óta rendszeresen edz a konditeremben, azonban az utóbbi hónapokban különösen hatékonynak bizonyult a sport: az énekes már 100 kilós.

„Valóban elég látványos a változás és ezt én is észreveszem a hétköznapokban a ruháimon és az emberek is mondják. Örülök, hogy az a munka, amit az edzésre fordítok, az meghozta a gyümölcsét. Egy kicsit mindig elégedetlen vagyok, de ez visz engem előre. Az a fajta motiváció is bennem van, hogy egy kövér kisgyerek voltam. A 20-as éveim elején is volt még rajtam súlyfelesleg, de akkor még nem foglalkoztam a testmozgással. Nem szeretnék még egyszer olyan lenni. Annak viszont örülök, hogy súlyban akkora vagyok, mint 17 évesen, csak akkor egészen más volt a súlyösszetétel. Nagyon durva, hogy 20 év eltelt és ugyanannyit mutat a mérleg” – mesélte az énekes a Life TV-nek.

Itt láthatod, milyen remek formában van:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Mérleg, Skorpió, Halak, Ikrek, Oroszlán: ez a különlegesség köti össze őket