Oldal kiválasztása

Milo, vagyis Gyukin Milovan a Való Világ harmadik szériáját nyerte meg, nem kis meglepetésre! A szerény, okos fiút a fél ország a szívébe zárta.

Rengeteg ember szerette meg a műsor ideje alatt, ez nem is csoda, hiszen: az akkor még csak 18 éves fiú nem csinált a műsor ideje alatt semmi különöset: nem hivalkodott, visszafogottan, kedvesen viszonyult játékostársaihoz.

Milo Facebook oldala szerint remek formában van, alaposan kigyúrta magát és szakmájában is sikeres. Többek között filmeket is készít, egyik nemrégiben elkészült munkájáról például ezt írja::

“Elkészültünk a legújabb filmünkkel. Nagyon boldog vagyok, hogy 3 filmes csapat közös munkája ma végre napvilágot láthat. Azért is emelem ki ezt, mert közel a semmiből, 0 költségvetéssel forgott le ez a rövidfilm. Ebből is látszik milyen az, amikor van egy közös cél és annak megvalósításáért mindenki maximálisan beletesz mindent, ami tőle telik. Erre lenne szükség most is! Emberek, tegyünk a jobb és élhetőbb Földért! A megosztásokat köszönjük” – írja Facebook oldalán.

íme a film:

Így nézett ki egykor:

Így néz ki most az ügyes és tehetséges Milo:

Blikk információja szerint egyik barátja esküvőjén kérte meg szerelme kezét, méghozzá úgy, hogy a menyasszony a virágcsokra elhajítása helyett odasétált  Gyukin Milován szerelméhez, a filmrendező pedig térdre ereszkedve várta a választ. A hölgy természetesen igent mondott.

Gratulálunk Milonak a sok-sok sikerhez és szép esküvőt kívánunk!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Már 25 éve annak, hogy Egerszegi Krisztina visszavonult: ezek a legfrissebb képek az azóta már háromgyerekes anyukáról