Oldal kiválasztása

Amikor az egyik legnagyobb hazai élelmiszerlánc kijött a Kasszás Erzsi reklámokkal, a magyarok két táborra szakadtak. Voltak, akiknek nagyon bejött és rettenetesen viccesnek és szerethetőnek találták, és voltak, akik nem igazán rajongtak ezért a koncepcióért.

Egy dolog azonban tagadhatatlan: a Balázs Andi által briliánsan megformált Kasszás Erzsi egy igazi karakter volt, aki mellett nem lehetett elmenni, akire oda kellett figyelni. Kasszás Erzsi azóta már “visszavonult”, ám Balázs Andi továbbra is rettentő népszerű.

Több színházi szerepe is van és gyakran láthatjuk különböző tévéműsorokban is. Legutóbb például épp a TV2 vendége volt. Közösségi oldalaira is gyakran tesz fel képeket, sőt videókat is, legutóbbi kisfilmjében például mindenkit megpróbál mosolyra fakasztani.

Ám mi most legfrissebb képét mutatjuk meg nektek, hiszen káprázatosan jól áll neki ez a smink, igazán szuperül sikerült, gratulálunk:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  1 napja hozta világra kislányát az anya, a katona apuka 22 órát utazott, hogy láthassa: videón a jelenet