Oldal kiválasztása

Tóth Gabi hatalmas örömhírről számolt be a személyes blogjában. Így ír a nagy újságról a csalad.hu portálon:

“Mindenki máshonnan számolja a felnőtté válást. Van, aki onnan, hogy betölti a 18-at. Van, aki onnan, hogy kirepül a családi fészekből, vagy saját családja lesz. Valószínűleg mindegyik teljesen jogos.

Nálam ugye picit más a történet, mert 16 évesen repültem ki a fészekből és sok szempontból felnőtt életet éltem már kamaszként. De esküszöm, most érzem igazán azt, hogy rám szakadt a felnőtt lét, annak minden szépségével, felelősségével és ebből adódó súlyával.

Na, már gondolom, kíváncsiak vagytok, hogy mit hadovál itt össze a tóthgabi már megint, bökje már ki, hogy mi történt, amitől most hirtelen fel kellett nőnie.

Készen álltok? Mer’ én nem… Na, jó, képzeljétek, megvettük életünk első közös otthonát a Krauszommal. Már nem bérlemény, nem másnak fizetek, hanem a banknak, de legalább ez már a miénk lesz.

Mi alakítjuk, rendezgetjük, bár még inkább abban a fázisban van, hogy bontjuk atomjaira, hogy azután újra összerakhassuk.

Őszintén nem látom még, hogy ebből az állapotból hogyan lesz pár hét múlva költözés, de muszáj, hogy legyen. Úgyhogy, ha más nem, még a földön alszunk majd és lavórban fürdünk, de ott leszünk együtt, és ezzel egy gyermekkori álmom válik valóra. Még el sem hiszem, hogy megtörtént” – írja az énekesnő.

Azóta már az is kiderült, melyik vidéki városban vásárolták meg a csodás otthont: Ide kattintva mindent megtudhatsz, és megcsodálhatod az onnan nyíló káprázatos kilátást.

Március 15-e alkalmából Gabi egy csodás magyar népdalt énekelt el egykori forradalmunk tiszteletére.

Tavaly az énekesnő egy híres katonadalt adott elő nyakig, díszmagyarban, ide kattintva ezt is láthatod.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Füstölt szalonna, burgonya, tejföl is kerül a rakott gulyásba, ettől lesz az egész páratlanul ízes egytálétel

Itt pedig meghallgathatod az idei produkciót:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagram oldala)