Oldal kiválasztása

Kevesen tudják, hogy mielőtt belekóstolt volna a televíziózásba, Erdélyi Mónika elvégezte a Külkereskedelmi Főiskolát valamint banki hitelelemzőként dolgozott, ezen kívül németből és oroszból is felsőfokú nyelvvizsgát szerzett.

A televíziózást tekintve is több helyszínen szerzett gyakorlatot: először is elvégezte Lőrincz Gabriella egykori kiváló bemondónő és műsorvezető televíziós tanfolyamát, és mielőtt az RTL Klubhoz került, dolgozott a  TV2 hírszerkesztőjeként is.

Országos ismertséget a Mónika Show hozott számára, melyet kilenc éven át, 2001-től 2010-ig vezetett. Miután megszületett második lánya a tévénézők a Reggeli című műsor háziasszonyaként láthatták viszont az RTL-en.

A televíziós időszakot követően elindította önálló YouTube csatornáját, ahol rengeteg érdekes tartalom található. Mónika az alábbi szelfit tavaly készítette Törökországban, ám most osztotta meg, hiszen pont egy éve nyaraltak ott. A képen egyáltalán nincs rajta smink. A hozzászólók szerint így is káprázatosan szép, nincs is szüksége festékre:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Király Linda úgy rázta a csípőjét a parketten, hogy mindenki sikítva őrjöngött!