Oldal kiválasztása

Ez a történet négy férfiról szól, és ahogy megtalálták egymást az felejthetetlen, és nagyon ritka az ember életében. Jorge és Carlos ikrek, de a legkevésbé sem hasonlítanak: Jorge egy nyurga, beszédes, jó hangulatú fiatalember, míg Carlos a testvére egy nagyobb termetű inkább szótlan fickó.

Egy iskolába jártak Bogotában, majd a főiskola után mérnöki végzettséget szereztek, és akként helyezkedtek is el egy munkahelyen. Életük tökéletes. De a sors a tudtukon kívül bizarr dolgot játszott velük. Egy nap egy kolléga megpillantotta Jorge-t az irodában. Zavarában elkezdte a mobilját nézni, mert volt rajta valami nagyon furcsa. Volt egy kép a telefonján egy hentesről, akiről korábban egy képet készített, és az a hentes a megszólalásig hasonlított Jorge-ra. Jorge-nak megmutatta a képet: mikor közelebbről megnézte, nem hitt a szemének. Tényleg önmaga nézett vissza rá a képről.

Jorge megmutatta a képet egy barátjának. „Jól nézel ki” mondta a barátja. „Igen ám, de ez nem én vagyok” válaszolta Jorge. Jorge kis keresés után a Facebookon rátalált az arc tulajdonosára, Williamre.

Lélegzetvisszafojtva nézte az oldalon a képeket Jorge. Olyan sokkoló volt, hogy nem tudta elhinni. Jorge nemcsak William arcát látta, hanem a mellette lévő emberét is, akinek az arca meg teljesen megegyezett a testvére, Carlos arcával.

Jorge megmutatta a képeket Carlosnak, és mindketten úgy vélték, hogy a születésükkor valami közük lehetett egymáshoz. A gyanú nőtt bennük, hogy valami annak idején történhetett a kórházban. Mintha klónjaikat látták volna.

Az világos volt Jorgenak, hogy a biológiai fia az anyjának, mert nagyon hasonlított rá, és nővérére. Carlos, a türelmetlenebb és nagyobb termetű testvér mindig kivülállónak érezte magát a családban. Carlosnak ez a felfedezés nagy érvágás volt, különösen mert mindig is tisztelte az anyját és felnézett rá, és aki talán nem is a saját édesanyja.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nádai Anikó levideózta, milyen káprázatos lett a karácsonyfája! Valóban csodaszép:

Mindenesetre a testvérek felvették a kapcsolatot a két másik fiatalemberrel, hogy találkozzanak. William és Wilber mindketten hentesek egy szupermarketben, azonnal igent mondtak a találkozóra. Amikor négyen végül megálltak egymás előtt, nem bírták abbahagyni, csak bámulták egymást, a hasonlóság annyira elképesztően hihetetlen volt. Végül minden világossá vált számukra. Testvérek voltak.

Ebben a videóban láthatod a négy férfi találkozását:

A találkozás után egyértelmű volt számukra, hogy minden be akarnak pótolni, ami kimaradt eddig az életükből, a közös életükből. Most egy közösen bérelt apartmanban élnek, és rendszeresen látogatják egymás családját. Nagyon boldogok.

Ilyen történetek általában csak a filmekben történnek meg. Az, hogy ez az életben is megesik, hogy ebben a nagyvárosban, mint Bogota négy férfi így egymásra találjon, az maga a csoda.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!