Oldal kiválasztása

Mariana Mendes, ez a csodálatos, 27 éves modell bemutatta, hogy amit rengeteg ember hátránynak gondol, abból is nagyon könnyen lehet előnyt kovácsolni. Erre pedig ő maga a legjobb példa. Ugyanis egy olyan nagy kiterjedésű anyajeggyel született, ami arcának több részletét is eltakarja.

Szülei Mariana gyerekkorában megpróbálták eltávolíttatni az anyajegyet, lézeres kezelésnek is alávetették a kislány bőrét, amikor őt éves volt, ám ez nem vezetett eredményre. Noha volt, aki emiatt csúfolta őt gyerekkorában, mára Mariana tökéletesen megbékélt “egyedi védjegyével”, így nyilatkozott róla:

Szebbnek és különlegesebbnek érzem magam emiatt. Van aki azt mondja, hogy “furcsa”, vagy “csúnya”, de ez engem nem érdekel – mondta Mariana.

Elmesélése szerint volt olyan, aki sminknek vagy tetoválásnak gondolta, és olyan is, aki csúnyának, furcsának nevezte a 27 esztendős modell arcát. Sokan azt mondták neki, hogy ilyen külsővel esélye sem lesz a divatszakmában, ám ahogy telnek az évek, Mariana Mendes egyre több felkérést kap fotózásokra, és közösségi oldalai is egyre népszerűbbek:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Kihívó csipkeköntösben mutatta meg tökéletes alakját Kiszel Tünde: nem semmi 60 fölött így kinézni