Oldal kiválasztása

Szulák Andrea a 90-es évek eleje óta sikert sikerre halmoz pályafutásában: énekesnőként, színésznőként és műsorvezetőként is hatalmas eredményeket ért el, de mi nagyon valószínűnek tartjuk, hogy mégsem ezekre a legbüszkébb, hanem 2007-ben született lányára, Rozinára!

A lány nemcsak szép, de okos is és korához képest nagyon éretten gondolkodik, már most kiváló partner Szulák Andrea számára, remek párost alkotnak együtt és nagyon jól érzik magukat egymás társaságában. Rengeteg közös programot csinálnak.

A két hölgynek nemcsak a gondolkodásuk hasonló, hanem egymásra is nagyon hasonlítanak, a kommentelőknek is nagyon tetszettek a közös képek, többen meg is jegyezték, hogy a nemrég még aprócska Rozinából már kész hölgy lett!

Szulák Andrea az utóbbi időben többször tett fel közös képeket a közösségi oldalaira lányával, mi most ezekből válogattunk. Neked mi a véleményed a párosról?

(Kép forrása: Instagram – Szulák Andrea)

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Keresztanyám gyűjtötte az ilyen kis géllel töltött tasakokat, most már én se dobom el, az tuti