Oldal kiválasztása

L.L. Junior elmúlt évébe rengeteg fájdalom került hiszen elvesztette kisebbik fiát, Dávidkát. Akkor egy egész ország gyászolt vele. Több hónap kellett hozzá, hogy feldolgozza a tragédiát, de nem állhatott meg körülötte az élet, hiszen oda kellett figyelnie másik fiára, Lacikára.

Lacika idén szeptemberben kezdte az iskolát, és útban van Junior harmadik gyermeke, aki minden valószínűség szerint kislány lesz, és nagy az esély rá, hogy nagyjából akkor fog megszületni, amikor Dávidka születésnapja van.

Junior sokáig nem jelentkezett új dallal sem, most azonban itt az új szerzemény, aminek szókimondó és néhol kifejezetten szomorú szövege van. Junior most nem a jókedvről és a bulizásról énekel, hanem egy hazug világról.

A dalt – komolyabb hangvétele ellenére – már most rengetegen szeretik, úgyhogy borítékolható, hogy az idei ősz egyik hatalmas slágere lesz belőle:

Oszd meg, hogy mások is hallhassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ugye te is emlékszel Patai Annára: a bájos kislányból azóta káprázatos szépség lett, a képekből te is láthatod!