Oldal kiválasztása

A Down szindrómás gyerekeknek általában nem könnyű bizonyos dolgokat megcsinálni. Nehezebben tanulnak meg beszélni, talán nem tudnak olyan jól olvasni. Hosszú időn keresztül kell gyakorolniuk, a család számára is kihívást jelentenek ezek a fajta nehézségek.

Amanda Gray ötgyermekes édesanya, legfiatalabb gyermeke Bo. A kisfiú most két éves és Down szindrómával született. Az ilyen korú gyermekek általában 50 szót ismernek, vagy talán kicsivel többet. Ez a kisfiú azonban csak 12 szót ismer.

A piciknél fontos megtalálni azt a módszert, mellyel a legjobban megtanulják az új szavakat. Úgy tűnik Bo számára a zene a legjobb módszer! Minden egyes szót amit ismer, a zenén keresztül tanulta meg s mindezt testvérének köszönheti

Amanda tette fel a lenti felvételt a Facebook-ra, itt jól láthatjuk milyen szép ez a folyamat. Lydia gitáron játszik, testvére pedig hallgatja őt.

A kislány a “You Are My Sunshine’ című dalt énekli, melyet Johnny Cash énekelt. A lány szinte minden egyes sor végén megáll, hogy testvére be tudja fejezni a mondatot. Az eredmény fantasztikus!

A kisfiú minden erejét összeszedve megpróbálja formálni a szavakat, és még mozog is hozzá. A család nagyon szereti a zenét és az édesapa is zenész.

Ez a fantasztikus felvétel hamar elterjedt a neten, több, mint 60 millióan látták már:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Most végre kívül-belül láthatod L.L. Junior káprázatos otthonát: íme a ház és a kert! Olyan szép, akár egy oázis: