Oldal kiválasztása

Képzeld el, hogy 10 éven keresztül valamilyen titokzatos betegséged van. Hosszú éveken keresztül érzékeled, hogy az egészséged egyre rosszabb, az orvosok pedig azt mondják, hogy nem tudják mi a bajod.

A 41 éves Kathi Wilson számára ez volt a valóság. Annyi időt töltött orvosi vizsgálatokkal és várakozással, hogy már meg sem tudta mondani. Minden egyes alkalommal remélte, hogy végre választ kap a kérdéseire.

Az évek során állapota egyre rosszabb lett, egy idő után már alig tudott járni. A nap nagy részét ágyban töltötte, fizikailag és értelmileg is fáradt volt.

Hosszú évek után aztán végre rájött, mi a probléma. Ezt azonban nem egy különleges vizsgálatnak köszönhette. NemKét férfi volt az, aki megmondta neki, mi a baja. Ez a két férfi pedig egy koszos kisteherautón érkezett…

10 évvel azután, hogy Kathi életében elkezdődött ez a rémálom úgy döntött, átalakítja a hálószobáját. Egy olyan helyet szeretett volna, ahol igazán meg tud nyugodni. Ezért megbízott két férfit, hogy alakítsa át a hálószobáját.

A fürdőszobáját is szerette volna átépíttetni, új kockaköveket és új csempét is szeretett volna. Amikor a bojler leszerelésére került sor, furcsa dolgot vettek észre. A régi bojlert 10 évvel azelőtt szerelték be, de nem végeztek rendes munkát a szerelők ezért a bojlerből 10 éven keresztül mérges gáz szivárgott ki.

A két szerelő azonnal megértette, milyen komoly ez a probléma és azonnal elmondták Kathinak. A nő számára hirtelen minden világos lett: ezért volt hát annyi egészségügyi problémája.

Két farmernadrágos férfi rájött arra, amit az orvosok éveken keresztül nem voltak képesek felfedezni. Kathi végre tudta, mivel áll szemben. A hölgy szerencsére már jobban van, ismét energikus, bizalommal tekint a jövőbe. Végre azt az életet éli, amit eddig is szeretett volna.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Naponta 15 percig a falon lógattam a lábam, az életem gyökeresen megváltozott