Oldal kiválasztása

Rentsenkhorloo Bud nevét nem hinnénk, hogy eddig túl sokan ismerték. Pedig a mongol származású hölgy csöppet sem mondható átlagosnak. 29 éves nő ugyanis a világ talán leghosszabb lábaival rendelkezik.

Mikor először megnéztük a képeket mi is trükkre, effektekre vagy Photoshopra gyanakodtunk, de aztán el kellett, hogy ismerjük, Rentsenkhorloo Bud lábai valóban ilyen hosszúak, egészen pontosan 134 centisek.

Talán azt gondolod, milyen jó neki, hogy az egész világ őt csodálja, ám az igazsághoz hozzátartozik, hogy gyermekkorában egyáltalán nem volt egyszerű számára a beilleszkedés, hiszen gúnyolódások céltáblája volt.

Félénk volt és önbizalomhiánnyal küzdött, ám ma már igyekszik előnyt kovácsolni különleges külsejéből, és büszkén tölti fel magáról a fotókat közösségi oldalára. Ez a formabontó alkat egyébként családi örökségnek mondható, hiszen a nő családtagjai és felmenői szintén jóval magasabbak az átlagnál.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Csak semmi pepecselés: omlós rántott hús a sütőből, így nem lesz olajszag és nem lesz kemény, mint a cipőtalp