Oldal kiválasztása

Sarka Kata akarva-akaratlanul meglehetősen sokat szerepel a bulvármédiában, azonban az üzletasszony arra mindig nagyon ügyel, hogy gyermekeit távol tartsa a bulvársajtótól. Harmadik gyermekét például teljes titokban szülte meg.

A magunk részéről abszolút megértjük Sarka Katát: az egykori modell, akit 2007-ben Budapest Legszebb Lányának választottak és a 2007-es Miss Universe Hungaryn első udvarhölgy lett pontosan tudja, milyen az, amikor minden lépését figyeli a média, és helyénvaló ha ennek a gyermekeit nem szeretné kitenni.

A háromgyerekes anyuka most azonban kivételt tett és feltöltött olyan képeket is a közösségi oldalára, amin gyermekeivel látható. A 11 éves Noémi nagyon hasonlít gyönyörű anyukájára és az sem kérdés, hogy a szépségét is örökölte.

A 10 éves Dávidra is nagyon büszke Sarka Kata, így ír róla a kép mellett: “fantasztikus személyiség, egy igazi jószívű, jólelkű kispasi”.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Instagram – Sarka Kata)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a 73 éves hölgy 40 kilós súlyokat és kerekeket emelget: videón a fiatalokat megszégyenítő, bravúros mutatvány