Oldal kiválasztása

„Azt mondjak ha jóban van az ember a szomszédjával , akkor az megszépíti az életét. Én nem jóban vagyok vele, hanem úgy szeretem mint az apámat. Cengiz Korkut. Mindenki Dzsinginek hívja , nekem Dzsingusz Abi. 48-52 évesig bármennyi lehet saját bevallása szerint” – nyilatkozta még korábban a Story magazinnak Majka arról a barátjáról, aki most megosztotta ezeket a videókat a közösségi oldalán Majkáék esküvőjéről.

Az egyik videóban az is látszódik, ahogy a virágszirmok mellett ez a jó barát húszezreseket röptetett a levegőben Majkáék felé.

A videók persze több dologról is árulkodnak: mindenki remekül érezte magát az eseményen, Majka és Hajni rengeteget táncoltak, a többek között Pápai Joci és Caramel által szolgáltatott zenékre, akik mindketten élőben léptek fel a lagzin.

Itt megnézheted a felvételeket, melyeknek köszönhetően egy kicsit te is bepillantást nyerhetsz ebbe a nem mindennapi esküvőbe és lagziba:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cengiz Korkut (@cengizkorkut1) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Cengiz Korkut (@cengizkorkut1) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Majka Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A zsűri a férfi loncsos, torzonborz külsejével viccelődött: a versenyző hangja egy csapásra elnémította a károgásukat