Oldal kiválasztása

Csepregi Éva fia, Heatlie Dávid 1992. május 30-én született, így idén múlt 28 éves. Dávid már egészen korán megismerkedett a zenével és a zenéléssel, ami nem is csoda, hiszen nemcsak az édesanyja, hanem az édesapja, a skót származású Bob Heatlie is a zeneiparban dolgozik, neves dalszerző.

Dávid többek között kiváló dobos, és már 2005 ben, egy Neoton Família koncerten beült a dobok mögé, az utóbbi években pedig a Neoton Família Sztárjai dobosa lett, így édesanyjával, Csepregi Évával együtt közösen is fellép.

Dávidnak ezen kívül megvan a saját zenekara is, ami nemes egyszerűséggel a HEATLIE nevet viseli, és igencsak jóféle muzsikát játszanak. Az ifjú tehetség gyakran szokott posztolni a közösségi oldalára, az ott található képekből válogattunk most.

Az első két képen édesanyjával, Csepregi Évával látható, és bizony kisfiúként még egészen szőke volt a haja:

View this post on Instagram

hehe! az nem teja!

A post shared by Heatlie Dávid 🎧 (@heatliedave) on

View this post on Instagram

Elötte-Utána… ❤️

A post shared by Heatlie Dávid 🎧 (@heatliedave) on

Nagyfiúként aztán a szőke fürtöknek és az ártatlan angyalarcnak is búcsút mondott, de az nem is illene egy rocksztárhoz, ez a jóképű, macsós külső annál inkább:

View this post on Instagram

L.A. Story

A post shared by Heatlie Dávid 🎧 (@heatliedave) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: Instagram – Heatlie Dávid)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Új képén káprázatosan fest az egykori Kasszás Erzsi, azaz Balázs Andi: mi első látásra tán meg se ismertük volna