Oldal kiválasztása

Naomi koraszülött volt, a terhesség 23. hetében született 364 gramm súllyal. A szülők a karjaikba sem vehették őt miután megszületett, csak az inkubátorba helyezve simogathatták meg a kislányt.

Két héttel a szülés után, Angela a gyermek édesanyja először tarthatta a karjában a csecsemőt. Ehhez nyolc orvos beleegyezésére volt szükség, a koraszülött osztályról.

Ez egy különleges és boldog pillanat volt, a kórházak többsége nem egyezik bele, hogy egy gyenge, koraszülött csecsemőt az édesanyja a karjaiban tarthasson. Az anya szemében látszott a határtalan boldogság amikor a gyermekét magához ölelhette.

Ameddig a csecsemő kórházban volt, Michael és Angela a két szülő minden nap nagy szeretettel ölelte át őt. 142 nap után hazavihették a kislányt, az orvosok véleménye szerint az, hogy a szülők minden nap a kicsi mellett voltak, nagyon jó hatással volt rá és sokat segített a fejlődésben.

Naomi most egy szép és egészséges kislány, aki nagyon boldog mert sok szeretetet kap a szüleitől. Ez egy 3 évvel későbbi videó a kislányról:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: finomreceptek)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Repkedő 20ezresek, Majka és Ördög Nóra a pulton: új videók kerültek elő Majkáék lagzijáról