Oldal kiválasztása

Váratlanul erősre sikeredett a Dancing With The Stars első adása, mindegyik páros nagyon odatette magát!

Krausz Gábor és párja, Mikes Anna volt talán a legboldogabb, hiszen ők kapták a legtöbb szeretetet a nézőktől.

Ráadásul ők ketten most újabb örömhírt jelentettek be, Gábor fülig érő szájjal árulta el, mi következik hamarosan az életükben: a videót ide kattintva láthatod.

Ide kattintva pedig visszanézheted a táncukat! Mindenképp tedd meg, ha még nem láttad volna, mert bravúros produkciót mutattak be.

Ráadásul Gábor a koreográfiával Tóth Gabinak is üzenhetett, nem is akármit! Már csak ezért is megéri belepillantani.

Más párosok is elképesztő táncokat mutattak be: azt például nagyon kevesen gondolták volna, hogy Marics Peti ennyire ügyes lesz: Ide kattintva láthatod.

Kiszel Tünde lánya, Hunyadi Donatella pedig nem csak énekesnőként és modellként állja meg a helyét: tangója fenomenális volt, ide kattintva megnézheted.

Király Linda olyan lazán és vadítóan rázta a csípőjét produkciója közben, hogy a közönség őrjöngött! Ide kattintva te magad is láthatod!

A válófélben lévő Radics Gigi is hatalmas volt: Barbie-ként akkorát táncolt, hogy mindenki tátott szájjal bámulta! Ráadásul a produkció elején több méter magasból ereszkedett le:

Oszd meg, hogy mások is láthassák!

Olvasd el ezt a cikket is –>  Gyerekkorunk kedvence ma is mindenkit levesz a lábáról: forró tejberizs, jó sok fahéjjal vagy kakaóval