Oldal kiválasztása

Pásztor Anna igen sokoldalú művész, hiszen amellett, hogy többszörös Fonogram-díjas magyar énekes, még színész, táncművész, dalszövegíró és zeneszerző is egyben.

Kevesen tudják róla, hogy New Yorkban Alvin Ailey neves táncintézetében, Magyarországon a Gór Nagy Mária Színitanodában tanult, végül pedig a Károli Gáspár Református Egyetemen szerzett diplomát.

2004 őszén testvérével, Sámuellel közösen megalapította az Anna and the Barbies együttest, aminek mai napig az énekesnője.

2020-ban azt is láthatta az ország, hogy Anna milyen tehetséges táncos, hiszen a Dancing With The Stars című műsorban egészen a 3. helyig jutottak.

Anna a konyhában is szeret alkotni, nagy kedvvel főz, így bátran kijelenthető, hogy kreatív, és tele van teremtő energiákkal.

A főzéshez használt titkos fűszereit és olajait jelenleg egy szekrényben tartja, ám amint lesz rendes konyhája, ezeket mind fel akarja használni.

Geszti Péter műsorában megmutatta erdőszéli otthonának csodás részleteit, többek között a konyhát is.

“Itt tulajdonképpen össze tudok ütni akármit is, hihetetlen fűszermennyiséggel rendelkezem, és eljön majd ennek is az ideje” – mondta.

Most te is láthatod ezt a csodás kis lakot:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani!

(Kiemelt kép: Pásztor Anna Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Felhozott néhány téglát a pincéből, még a szomszédok is gratuláltak, hogy milyen remek dolgot készített