Oldal kiválasztása

Az 1995-ben született Ireland Baldwin Kim Basinger és Alec Baldwin egyetlen lánya. Irelandnak egy sor híresség a rokona, hiszen nagybátyjai, Daniel, Stephen és William Baldwin szintén színészek.

A 188 centis lány a legjobb tulajdonságokat örökölte a szüleitől, így nem csoda, hogy odavannak érte a férfiak és az sem meglepő, hogy Ireland a modellkedést választotta karriernek. Pedig nem volt mindig elégedett alakjával, sőt, több testképzavarral kapcsolatos betegséggel is küzdött

2018-ban már bevallotta a rajongóinak, hogy sokáig étkezési zavarokkal, többek között anorexiával és bulimiával küzdött. Ám már túl van a nehéz időszakon és követőit is biztatta, hogy ők is túllendülhetnek a betegségeken és problémákon.

Közösségi oldalán rengeteg fotót találhatunk róla, szeret sokat megmutatni magából és nem egyszer választ merész szetteket. Ez a párducmintás bikini például remekül áll neki:

View this post on Instagram

Killed her. Hus-band. Whacked him.

A post shared by i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin) on

View this post on Instagram

🍭

A post shared by i r e l a n d (@irelandbasingerbaldwin) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A frenetikus esküvői tánc és koreográfia előtt még maga Michael Jackson is megemelné a kalapját