Oldal kiválasztása

Ha idén még nem láttad volna, milyen karácsonyfákat állítottak a magyar sztárok, akkor segítünk egy kicsit. Horváth Éva különleges fáját például ide kattintva nézheted meg.

Ide kattintva Paprika Dorina fenyőjét láthatod, ám még a csodás fánál is szemebtűnőbb, mennyit fogyott az ifjú hölgy! 42 kilótól szabadult meg!

Kiszel Tünde és családja számára igazán meghitt és idilli volt a mostani karácsony, a fa is káprázatos díszeket kapott: ide kattintva megnézheted.

Ide kattintva pedig Cooky és párka gyönyörűséges karácsonyfáját csodálhatod meg, ez a fenyő idén biztos a legszebbek között van!

Vannak olyanok is, akik inkább mókáznak egy kicsit karácsonykor is. Dallos Bogi és Puskás Peti például egy népszerű karácsonyi filmet idéztek meg fotójukkal: Ide kattintva láthatod.

Tóth Gabi és szerelme, Papp Máté Bence is vicces képet posztoltak, amiből az is kiderül, mit csináltak szenteste: Ide kattintva megnézheted.

Pál Dénes képe is árulkodik arról, mivel töltötte karácsony első napját az énekes, nyilván azért örömét is lelte benne!

Kislánya egy babaházat kapott ajándékba, Dénes pedig természetesen segített neki összerakni. Persze a szépséges fa is látszik a fotón!

Itt is van a kép:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Pál Dénes (@paldenes) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Pál Dénes Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Sebestyén Balázs levideózta kisebbik fiát! Ilyen ügyes a 9 éves Noel: