Oldal kiválasztása

Amy Giberson és Justin Pounders, amikor egy éve egy online társkereső oldal jóvoltából találkoztak, azonnal szerelemre lobbantak egymás iránt.

Valami megmagyarázhatatlan, láthatatlan szál vonzotta őket egymáshoz, és a két 33 éves fiatal azt gondolta, érdemes volt ennyit várnia az igaz szerelemre.

Aztán két hete, amikor a gyermekkorukra terelődött a szó, Justin mintegy mellékesen megjegyezte, hogy volt már egy Amy az életében. Amikor ugyanis 3 éves volt, szerelmes volt egy Amy nevű lányba az óvodában.

Párja eleinte viccelődött vele, hogy nem akarja hallani ezt a régi szerelmi történetet, de nem sokkal később jött a döbbenet: kiderült, mindketten egy időbe jártak a Napsugár óvodába.

A fú eszmélt rá hamarabb, hogy valójában a most mellette ülő lány élete gyermekkori szerelme.

A boldogságtól sokkos állapotban kerestették a szüleikkel a óvodai fényképeket, és Justin édesanja talált egy olyat is, amin ketten együtt láthatók.

Amikor Justin édesanyja megtalálta azt a fotót, amin mindketten rajta vagyunk, azonnal elkapott a sírás – meséli Amy a Mirrornak. –

Bár régen volt, ma is emlékszem mindenre, arra is, ahogyan Justn akkor kijelentette, hogy csakis én lehetek a felesége.

Lehet, hogy az eddig eltöltött években tudat alatt egymást kerestük. És most végre megtaláltuk. Most végre elvehet az igaz szerelmem.

Itt egy videót is láthatsz róluk: az ifjú pár az egykori ovijukba is ellátogat

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: blikkruzs.blikk.hu)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Először csak krikszkrakszoknak tűntek a srác ábrái, de a végén minden összeállt és katarzist okozott