Oldal kiválasztása

Kevesen tudják, hogy habár az Amerikai Egyesült Államokban született, Lady Gaga olasz származású.

Hosszú, olaszos csengésű eredeti neve is erre utal, íme: Stefani Joanne Angelina Germanotta.

Ki gondolná, hogy Lady Gaga már 15 éve ott van a zenei élvonalban, hiszen első albumát 2008-ban adták ki.

A The Fame című elektropop stílusú debütáló albuma kritikai és kereskedelmi szempontból egyaránt nagy sikert aratott, és olyan világslágerek jelentek meg róla kislemezként, mint a Just Dance és a Poker Face.

Ezt követően 2009-ben jelent meg The Fame Monster című lemeze, ami még nagyobb sikert aratott, az alábbi három világslágernek köszönhetően: Bad Romance, Telephone, Alejandro.

170 millió példányszámban eladott felvételeivel minden idők egyik legtöbb zenei kiadványt értékesítő előadója, valamint az egyetlen női előadó, akinek négy dala is több mint 10 millió példányban kelt el világszerte.

Elismerései között szerepel számos Guinness-rekord, 13 Grammy-díj, illetve ő kapta a Dalszerző Hírességek Csarnokának első Kortárs-Ikon díját. Divatikon életműdíjat kapott az Amerikai Divattervezők Tanácsától.

Rendszeresen bekerül a Billboard év végi sikerlistáiba, illetve a Forbes legbefolyásosabb és legnagyobb bevételt elérő művészeit rangsoroló listáiba.

Szinte mindig extravagáns ruhákban és erős sminkben láthatjuk, ám most megmutatta, milyen az arca festetlenül.

Te felismernéd így, smink nélkül?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Haus Labs by Lady Gaga (@hauslabs) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nem kell folyton újat venned, ezzel a trükkel gyerekjáték megélezni az elkopott, elrozsdált reszelőt