Oldal kiválasztása

Az öblítő messze nem csak arra jó, hogy a frissen mosott tiszta ruhának jó illatot biztosítson. Számos más remek dologra is alkalmazhatod a ház körül, melyek nagy segítségedre lehetnek mindennapjaid során.

Hét olyan trükköt is összegyűjtöttünk, aminél kiválóan használhatod az öblítőt:

1.Üvegtisztításra:

Egy szórófejes flakonban keverj össze 4 rész vizet 1 rész öblítővel, amivel üveget, ablakot moshatsz csillogóra.

2. Bőrhuzat, kanapé

A foltok, szennyeződések remekül eltávolíthatók, amennyiben a fentebb leírt keveréket használod. Egy szivacsot márts bele az oldatba és alaposan sikáld végig a piszkos felületet.

3. Mindenféle felületre szuper

Egy rész vizet keverj össze egy rész öblítővel, majd máris foghatsz neki a padló, a csempe feltakarításának, amitől illatfelhőben fog úszni a lakásod.

4. Táska, csizma, cipő

Ha a bőrből készült táskád, csizmád, cipőd bepiszkolódott, egy kevés ruhaöblítővel csodásan meg tudod tisztítani kedvenc darabjaidat.

5. Javítsd meg a cipzárakat

Ha nehezen csúszik a cipzár, tegyél rá pár cseppet az öblítőből, és máris úgy fog siklani, mint újkorában.

6. A padlóra is használhatod

Egy fél vödörnyi meleg vízbe tegyél 3 evőkanál öblítőt, majd a felmosóval töröld fel a padlózatot, amely pillanatok alatt ragyogni fogy, és a lakás jó illatú lesz.

7. Tapétacsere

A tapéta nem akar lejönni a falról? Egy liter vízbe keverj bele fél bögre öblítőt, majd kend be azokon a részeken a tapétákat, ahol már eltávolodtak valamelyest a faltól. Fél óra múlva az egész tapétaréteget eltávolíthatod.

Oszd meg, hogy mások is tudjanak róla! 

(Forrás: aztbeszelik.com)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Az egész csorda káprázatosan reagál, mikor ez az aranyos kiselefánt megszületik