Oldal kiválasztása

Az utóbbi egy évben szinte minden Kulcsár Edináról és új szerelméről G.w.M-ről, valamint az elhagyott két félről Csutiról és Nagy Melanie-ról szólt.

Nagy Melanie a Fókusz című műsor kamerájának könnyek között vallotta be, milyen páratlan karriert adott fel azért, hogy férje mellett lehessen, aki most otthagyta őt.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen illusztris személyeknek dolgozhatott volna Nagy Melanie, ha nem férjét választja, IDE KATTINTVA megtudhatod.

Arról csak nagyon kevesen tudnak, hogy amellett, hogy Melanie-nak diplomája és két nyelvvizsgája is van, gyönyörűen énekel.

Olyannyira, hogy még a 2008-as Megasztárban is szerepelt, ahol egészen a középdöntőig jutott.

Az egyik válogatón ráadásul nem is akárkivel énekelt duettet: partnere Hien volt, aki végül a műsor tévés döntőjébe is bekerült.

A felvétel bizonyítja, milyen remek hangja van Melanie-nak: a most már kétgyermekes édesanya számos téren rendkívül tehetséges.

Eszenyi Enikőt le is nyűgözte Nagy Melanie énektudása, aki ezzel a produkciójával tovább is jutott a következő fordulóba.

Íme a felvétel:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Több álomszép menyasszonyi ruhát is viselt esküvőjén Vasvári Vivien: neked melyik tetszik jobban?