Oldal kiválasztása

Kevés dél-amerikai szappanopera vált annyira népszerűvé Magyarországon, mint a 90-es évek végén sugárzott Vad angyal: a telenovella készítői valamit nagyon eltalálhattak, mert a folytatásos történet nemcsak nálunk volt közkedvelt: több mint 80 országban került bemutatásra.

A népszerűséghez persze nagyban hozzájárult a címszereplő, Milagros Esposito (becenevén Mili), akit a gyönyörűséges, kedves és bájos Natalia Oreiro formált meg.

Natalia egyébként énekesnőként is komoly sikereket ért el, legnépszerűbb lemeze Magyarországon is platinalemez lett. Noha a Vad angyal sikerét későbbi sorozataival már nem tudta felülmúlni, és az utóbbi időben kevesebbet forgat, máig rengetegen követik karrierjét.

Közösségi oldalára is rendszeresen tesz ki magáról új képeket az immáron 43 éves színész-énekesnő. Ez a mostani fotó különösen bevállalós, hiszen nincs rajta semmilyen smink és retussal sem segítettek rá a képre.

Így ténylegesen elmondhatjuk, hogy így néz ki most Natalia Oreiro:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  12 éve hagyott fel a tévézéssel, azóta népszerű és sikeres írónő vált belőle: Palotás Petra még most, 2020-ban is gyönyörű