Oldal kiválasztása

Csupán annyit kell tenned, hogy kiválasztod azt a naplementét a hat verzió közül, amelyik a legjobban megérint: mindegyik más-más dolgot üzen számodra:

1.

“Az életed egy tökéletes műalkotás, bíznod kell abban, hogy nincs az a korlát, ami a céljaid és közéd állhat.”

Hinned kell az új lehetőségekben, bátorsággal meg kell nyílnod az élet kínálta tapasztalatokra. Azt érezheted, hogy a napi rutin megfojt és szabadulni akarsz. Ideje új kalandok után nézni.

2.

“Ne hagyd, hogy a tegnap súlya leterheljen.”

Az élethez egyfajta melankóliával állsz hozzá, pedig érzed, hogy nyitottnak kellene lenned. Meg kellene tapasztalnod a jelen pillanat adta örömöket és nem hagyni, hogy a múlt tovább kísértsen. Nem árnyékolhatják be olyan események az életed, amelyek nem a jelenhez tartoznak.

3.

“A köszönöm az egyik legszebb imádság mind közül.”

A szíved kapcsolatban áll a felsőbb spirituális erőkkel. Képes vagy átélni az elégedettséget és boldog vagy mindazzal, amit az élet kínál neked. A hála az egyik legerőteljesebb energia az univerzumban. Minden nap emlékezz rá, miért lehetsz hálás az életedben.

4.

“A legfontosabb dolog az életben, hogy megtanuld, hogyan kell szeretet adni és befogadni.”

A szíved a szeretet és jóság iránti vágyról beszél. A szeretet egy olyan megfoghatatlan dolog, amelyre mindannyiunknak szüksége van a túléléshez és az álmok beteljesüléséhez. Fedezd fel a téged körülvevő szeretet formáit és kérdezd meg magadtól, hogy úgy szeretsz-e másokat, ahogyan azt cserébe is elvárod.

5.

“A naplemente és az egész világ szépsége a fensőbb hatalmat dicséri.”

A lelked képes rá, hogy kapcsolódjon a spirituális világ csodáihoz. Ez egy emlékeztető is egyben, hogy természetes szükségleted ez a fajta kapcsolódás, mely a bensőddel való kapcsolatot is erősíti, és lelki harmóniához vezet.

Olvasd el ezt a cikket is –>  Unottan utaztak a metrón az emberek, álmukban sem gondolták volna, hogy ilyen különleges élményben lesz részük:

6.

“Ha a csalódottság utat tör magának, a félelem átveszi az uralmat.”

Ha melankolikus állapotban vagy nem szabad hagynod, hogy a félelem vegyen erőt rajtad. A csalódottság nem járhatja át minden egyes percedet. Találd meg a benned lévő erőt, hogy jobban képes légy hinni magadban. Emlékezz azokra az alkalmakra, amikor akadályokat küzdöttél le. Találj vissza az önbizalmadhoz.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja, garbo.ro)