Oldal kiválasztása

Milo, vagyis Gyukin Milovan a Való Világ harmadik szériáját nyerte meg, nem kis meglepetésre! A szerény, okos fiút a fél ország a szívébe zárta.

Rengeteg ember szerette meg a műsor ideje alatt, ez nem is csoda, hiszen: az akkor még csak 18 éves fiú nem csinált a műsor ideje alatt semmi különöset: nem hivalkodott, visszafogottan, kedvesen viszonyult játékostársaihoz.

Milo Facebook oldala szerint remek formában van, alaposan kigyúrta magát és szakmájában is sikeres. Legutóbbi Facebok bejegyzése szerint elkészült legújabb filmje:

“Elkészültünk a legújabb filmünkkel. Nagyon boldog vagyok, hogy 3 filmes csapat közös munkája ma végre napvilágot láthat. Azért is emelem ki ezt, mert közel a semmiből, 0 költségvetéssel forgott le ez a rövidfilm. Ebből is látszik milyen az, amikor van egy közös cél és annak megvalósításáért mindenki maximálisan beletesz mindent, ami tőle telik. Erre lenne szükség most is! Emberek, tegyünk a jobb és élhetőbb Földért! A megosztásokat köszönjük” – írja Facebook oldalán.

íme a film:

Így nézett ki egykor:

Így néz ki most az ügyes és tehetséges Milo:

Blikk információja szerint egyik barátja esküvőjén kérte meg szerelme kezét, méghozzá úgy, hogy a menyasszony a virágcsokra elhajítása helyett odasétált  Gyukin Milován szerelméhez, a filmrendező pedig térdre ereszkedve várta a választ. A hölgy természetesen igent mondott.

Gratulálunk Milonak a sok-sok sikerhez és szép esküvőt kívánunk!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A két emeletes csónakház valóságos kis ékszerdoboz: a belseje láttán már költöznénk is