Oldal kiválasztása

Melissa Fahy, és édesapja, éppen a lakásuk renoválásának fogtak neki, amikor a lépcső alatt egy kis rejtekhelyre bukkantak.

Izgatottan nézték, hogy mi lehet a kis zugban, amikor egy 1945-ben megírt szerelmes levére bukkantak.

A levél címzettje Rolf Christoffersen volt, aki akkor a norvég haditengerészetnél matrózként szolgált. A felesége, Virginia írta neki ezt az igen megható, és őszinte levelet.

“Szeretlek Rolf, akárcsak a Nap melegét. Ezt jelented az életemben, a Napot, amely körül minden más forog számomra”-írta Virginia levelében.

Melissa Fahy nagyon meghatódott, amikor megtalálta a gyönyörű betűkkel írt, megsárgult szerelmi bizonyítékot, és elhatározta, hogy felkutatja a házaspárt, hogy átadhassa nekik.

A Facebookon tett közzé egy felhívást, melyben arra kérte ismerőseit, osszák meg kérését, hogy minél szélesebb körbe eljuthasson az. Így szeretett volna rátalálni a titokzatos házaspárra.

Nem sokkal azután, hogy közzétette a felhívást, Rolf, és Virginia fia jelentkezett Kaliforniából. Rolfnak felolvasták a levelet, mellyel igazán nagy örömet okoztak számára.

Előtörtek belőle a régi emlékek, és nosztalgikusan gondolt vissza a nemrég elhunyt, mindig csodálatos feleségére.

Rolf nagyon egyedül érezte magát a felesége halála óta, 6 éve, sehogy sem találta a helyét a világban. Ez a levél olyan volt számára, mintha a túlvilágról üzent volna a felesége, hogy mennyire szereti.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: tudasfaja)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A pap hirtelen énekelni kezd: ezután hatalmas erők szabadulnak el a templomban