Oldal kiválasztása

Az Exatlon Hungary első és második évada is a TV2 egyik legnépszerűbb műsora volt. Minden hétköznap este százezrek ültek a tévék előtt, hogy végigizgulják a Bajnokok és a Kihívók aznapi ütközetét.

Persze vannak olyan játékosok, akiket a tévénézők különösen is a szívükbe zárnak. Minden kétséget kizáróan ezek egyike volt Adu Laci is! A mindig őszinte, nyílt szívű és jó szándékú Kihívó példát mutatott társainak és minden magyarnak emberségből és küzdeni akarásból egyaránt.

Neki magának se volt könnyű sorsa és élete, mégis mindig volt egy két jó szava a társaihoz. Noha a döntőben nem ő lett a befutó és Böjte Dave nyerte meg a milliókat, Laci ezt nem igazán bánja.

Szerencsére a műsor után több lehetőség is adódott, hogy Adu elkezdje építeni a karrierjét és a maga szerencséjének kovácsa legyen. Ha minden igaz, beszáll majd egy építőipari cégbe is, tulajdonostársként!

Mi a magunk részéről nagyon drukkolunk Lacinak, mert igazán megérdemli, hogy boldog és sikeres legyen. Adu egyébként hátrányos helyzetű gyerekeken is szeretne segíteni. Egykori csapattársával, Zalánnal együtt önkéntesként segít a gyerekeknek egy alapítványon keresztül. Ez igen!

Adu Lacinak szintén van már gyereke, méghozzá egy gyönyörű kisfia, Noel, akire szemmel láthatóan nagyon büszke:

View this post on Instagram

Szeretlek drága kisfiam ❤️❤️❤️

A post shared by Adu László (@adulaszlo99) on

View this post on Instagram

Úgy is rég tettem ki képet 🤩🤩🤩🤩

A post shared by Adu László (@adulaszlo99) on

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Szuper koreográfiát mutatnak be a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház dolgozói napjaink legnépszerűbb slágerére