Oldal kiválasztása

Mikor néhány hónappal ezelőtt megjelent Szabó Ádám és kedvese, Jennifer első közös dala, az ifjú hölgy igy kommentálta az eseményt:

“Nagyon büszke vagyok (nem magam miatt), egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy a szerelmem, a társam, a barátom velem énekel.

Szinte mindent együtt csinálunk, így természetesnek kellene vennem, hogy aki szakács a párjával főz a konyhában, vagy aki orvos a kedvesét gyógyítja, a festő-mázoló együtt újítja fel az otthonukat a családjával és még sorolhatnék 1000 példát.

De ha megállok egy pillanatra és belegondolok abba, hogy ez a férfi, aki tökéletes társ, mindemellett olyan zenei tudással rendelkezik, hogy az hihetetlen, akkor igazi megtiszteltetésnek érzem, hogy támogat!

Nem tudom megszokni, felfogni amit hallok a koncertjein, csodálva nézem Őt minden alkalommal.

Nekem Ő a példaképem és az Ő tanácsait fogadom meg, vakon követem és ezt nem tartom magamban, hisz senki nem fog emlékezni rám a gondolataimért mégis jól esik kiadni magamból” – áradozott kedveséről Jennifer.

Szerda délelőtt derült ki, hogy Ádám és Jennifer nemrég összeházasodtak, és mindketten elsírták magukat a megható pillanatokban.

Ha kíváncsi vagy az esküvő izgalmas részleteire, és fotókat is szeretnél nézegetni, ide kattintva minden kiderül.

Most pedig a pár már meg is osztotta az esküvő utáni első közös dalát: a klip telis-tele van az esküvőn készült képekkel, érdemes végignézni:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Szabó Ádám Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A gyönyörű modell és az egykori focista kislányát tartják a világ egyik legszebb gyerekének: igéző a tekintete