Oldal kiválasztása

A Queen mai napig az egyik legnépszerűbb zenekar világszerte. Nem találni olyan országot, ahol ne ismernék a zenekart és különösen Freddie Mercuryt. Noha lassan 30 éve már, hogy a legendás énekes nincs köztünk, dalai a mai napig közkedveltek.

A Queen együttes és Freddie Mercury életművéből nehéz válogatni, de a Bohemian Rhapsody minden szempontból korszakalkotó sláger volt. Megírásakor annyira újszerűnek hatott, hogy a lemezkiadó rá se akarta volna tenni a lemezre, de a zenekar tagjai meggyőzték.

Azóta a dalnak számtalan feldolgozása született, úgy ének mint hangszeres verziókban. Nagyon nehéz számról van szó, így ember legyen a talpán, aki leül a zongorához és megpróbálja eljátszani. Ez a hölgy pedig pontosan ezt tette.

Csodálatos, hogy előcsalogatja a hangokat a hangszerből, megérdemli, hogy megismerjük a nevét, úgy hívják: Ariane Racicot

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Bikinis képeiből kiderül, hogy a Barátok közt Vandájának, Kardos Eszternek az alakját még a szupermodellek is megirigyelhetik