Oldal kiválasztása

35 éves korára a népszerű humorista, Kiss Ádám immár kétszeresen is apuka lett! 2016. június 24-én született meg kislánya, Olívia, most pedig világra jött első kisfia, így tehát, testvéréhez hasonlóan ő is nyári gyerek.

Ráadásul az ifjú trónörökös is különleges hangzású nevet kapott, aminek nagyon szép csengése van: Kiss Leon – így hívják az apróságot. A boldog és büszke apuka Facebook bejegyzésben tudatta a jó hírt:

“Emberek. Két gyermekes családapa lettem. A csodálatos Feleségem augusztus 4-én 17:11-kor világra hozta a kisfiunkat Leont! Mama és Baba is jól vannak, Apa és Olívia pedig nagyon boldog. Földöntúli boldogság ez” – írta közösségi oldalán Kiss Ádám.

Ráadásul egy képet is mellékelt a babáról, amin leginkább aprócska keze látszik: már most biztonságban van, hiszen apukája ujjait szorongathatja.

Emberek. Két gyermekes családapa lettem🙌🏻 A csodálatos Feleségem augusztus 4-én 17:11-kor világra hozta a kissfiunkat…

Közzétette: Kiss Ádám – 2020. augusztus 6., csütörtök

Jó egészséget és nagyon sok boldogságot kívánunk az egész családnak: Anyukának, Apukának, Olíviának és természetesen a kis Leonnak!

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép forrása: Dumaszínház)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Marics Peti még Ördög Nórát is lenyűgözte lehengerlő táncával: "Eddig hülyegyerek voltál, most férfivá váltál!"