Oldal kiválasztása

Jitesh Parmar, akit csak a madárbűvölőnek hívnak, naponta több mint ötven madarat etet a walesi Roath Park Lake közelében. Ez egy nagyon vegyes csapat, vannak közöttük kacsák, libák, hattyúk és sirályok is, írta a LittleThings.

A férfi észrevette, hogy az állatok sokkal kevesebb ennivalót kapnak a téli hónapok folyamán mert a tónál kevesebb ember van. Ezért Jitesh intézkedni kezdett. A lenti felvétel egyik reggel készült, amikor a férfi meg akarta mutatni lányának, hogy a madarak várnak rá.

De azon a napon a férfi egy kicsit késett és már reggel 8.15 volt mikor megérkezett. A madarak már valóban vártak rá sőt el is indultak azon az úton felfelé, ahol a férfi általában megjelent.

Nagyon örülünk, hogy az, aki a kocsijában ült és felvette az eseményeket, elég türelmes volt és megvárta, míg a madarak elhaladnak. Ezért egyiküknek sem esett bántódása. Igazán megható látvány, hogy valaki ilyen lelkiismeretesen gondoskodik a madarakról:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: csodlatos.co)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ebben a ruhában tetőtől-talpig látszik, milyen vékony lett Gáspár Evelin: már a derekán sincs felesleg, a kommentelők is ámuldoznak