Oldal kiválasztása

Erzsébet királynő és Fülöp herceg számtalan rekordot tartanak együtt a brit királyi családban: 73 éve élnek boldog házasságban és ők a brit monarchia legidősebb uralkodói házaspárja. Erzsébet királynő idén 94 éves, Fülöp herceg pedig ezen a napon töltötte be 99. életévét.

A járványhelyzet miatt az uralkodópár március óta windsori birtokán tartózkodik, és betartják a szigorú óvintézkedéseket, előírásokat. Nagyon kevés emberrel érintkeznek, látogatókat sem fogadnak, még saját családtagjaikat sem.

Indokolt az elővigyázatosság, hiszen a pár elsőszülött fia, Károly herceg néhány hete átesett a koronavíruson, bár szerencsére enyhébb tünetekkel vészelte át e betegséget.

Fülöp herceg 99. születésnapja alkalmából egy fotóst beengedtek a királyi birtokra, hogy elkészítse ezt a friss képet a királyi párról. Jó egészséget kívánunk Erzsébet királynőnek és Fülöp hercegnek is, és természetesen boldog születésnapot!

Fotó: Steve Parsons – MTI

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a különleges tehetségű férfi forradalmi egyediséggel szólaltatja meg Mozart egyik leghíresebb művét