Oldal kiválasztása

Néhány nappal ezelőtt mi is hírt adtunk róla, hogy Kiszel Tünde gyönyörű lánya, Hunyadi Donatella épp Horvátországban nyaral és egy káprázatos fotóval jelentkezett be a tengerpartról.

Az édesanya, Kiszel Tünde szintén Horvátországban tartózkodik, és ő is megosztott magáról egy strandolós képet: a fotó tanúsága szerint Tünde remek formában van és jó pár évet, sőt, akár évtizedet is letagadhat a korából:

A kép alapján senki se gondolná, hogy Tünde tavaly már a 60-at is betöltötte. Ez a kép is remekül bizonyítja, hogy a siker fiatalon tart. Kiszel Tünde családjában egyébként rengeteg az ismert és sikeres ember!

Tünde édesapja, Dr. Kiszel János orvosprofesszor, nemzetközi hírű szülész-nőgyógyász, nővére, Dr. Kiszel Csilla, fül-orr-gégész, adjunktus. Lányának, Hunyadi Donatellának az édesapja pedig a kiváló operaénekes, Lukács László.

Kiszel Tünde lánya, Donatella ígéretes modellkarrier előtt áll, az ő hasonló, nyaralós képét ezen a linken tudod megtekinteni. Szerinted melyik kép sikerült jobban?

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is láthassák! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  A Unique énekesnője, Völgyesi Gabi 43 évesen vonzóbb, mint valaha: legfrissebb képein nem rejtegeti bájait