Oldal kiválasztása

Amber Luke különleges kinézetének köszönheti modellkarrierjét. A 25 éves lány testét 600 tetoválás fedi és a szó szoros értelmében tetőtől-talpig szét van varra. Eddig 70 000 dollárt, azaz több mint 20 millió forintot költött tetoválásaira!

Évek óta rengeteg különlegesebbnél különlegesebb minta fedi a testét, így talán már maga a modell sem emlékezett azokra az időkre, amikor még egyetlen tetoválás sem volt rajta. Valószínű éppen ezért mondott igent egy különleges felkérése.

Amber belement abba, hogy egy különleges fedő-alapozó segítségével eltüntessék arcáról a tetoválásokat, és megmutassák azt az állapotot, hogy nézne ki akkor, ha az arcát nem borítanák tetoválások.

A kísérlet igen látványosra sikeredett, olyannyira, hogy még Amber Luke is elsírta magát, amikor meglátta saját, tetoválatlan arcát. Lehet, hogy egy kicsit megbánta, hogy ennyi tetoválást tetetett magára?

Valószínűbbnek tartjuk azt a verziót, hogy pusztán a sokkhatás csalt könnyeket Amber szemébe, hiszen való igaz, igencsak feltűnő a változás: a videót úgy állítottuk be, hogy néhány másodperccel az átalakulás kezdete előtt induljon el.

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

Olvasd el ezt a cikket is –>  Szívszorító dallal emlékezik Ambrus Zolira kollégája és barátja, az Irigy Hónaljmirigyes Sipos Tomi