Oldal kiválasztása

Tóth Gabi és párja, Krausz Gábor a napokban elköltöztek Budapestről, és mostanra az is kiderült, melyik vidéki város lesz az új otthonuk.

Ez a festői kisváros a Dunakanyar kapujában, a Visegrádi-hegység és a Duna találkozásánál fekszik. Gyönyörű természeti környezetben található, éppen ezért nagyon kedvelt kirándulóhely.

A város az 1870-es évekig kisváros volt, alig érte el a négyezer fős lakosságszámot. Az akkori város lakóterülete ma mindössze két városrészt foglal magában, a Belvárost és a Szamárhegyet, bár ez utóbbi is csak a 20. század elején lett lakóterület.

E két városrészt a település összes többi területétől elkülöníti az ezek határán haladó 11-es számú főút.

Az 1970-es évek végének nagyarányú, egylépéses belterületbe csatolása a lakóterületet többszörösére növelte, a 21. század elejére ezek nagyrészt beépültek.

Ennek köszönhetően a korábbi kisváros lakossága 2021-ben már elérte a 28.040 főt.

A lakóövezet terjeszkedése egyúttal a hagyományos gyümölcstermesztésnek és kertművelésnek gyakorlatilag véget is vetett.

És hogy melyik ez a város? Már biztos sokan kitaláltátok, hogy Szentendréről van szó.

Ide költözött Tóth Gabi és Krausz Gábor, ráadásul a szomszédjuk sem akárki. Ő nem más, mint Vomberg Frigyes, a Séfek Séfe népszerű sztárszakácsa.

Gábor és Frigyes együtt szerepelnek a főzőrealityben, ám úgy tűnik, ezentúl még több időt töltenek majd együtt. “Hello, Szomszéd!” – köszöntötte a bejegyzésben Krausz Gábor Vomberg Frigyest.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

G á b o r K r a u s z (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Kiemelt kép: Krausz Gábor Instagram oldala)

Olvasd el ezt a cikket is –>  A Vészhelyzet csinos Carolját alakító színésznő már 57 éves! Bámulatos, hogy néz ki most: