Oldal kiválasztása

Mary Ray és Richard Curtis egy különleges vendéget hívtak fel a színpadra, a Riverdance ihletette előadásuk közben. A közönség meglepődött, amikor Mary és Richard magával vitte a színpadra Levit is előadásukra. Levi ugyanis nem egy tipikus táncos. Levi egy kutya.

Levi Mary és Richard között sétált boldogan, miközben gazdái összecsapták a sarkaikat a háttérben játszott vidám zenére. Amikor Levi megérkezett a kijelölt helyére, leült a fenekére a betanított kezdő pozícióba, majd keresztbe rakta a mellső mancsait, ezzel jelezve, hogy kezdődhet a tánc.

Amikor a zene elkezdődött, azonnal kiderült, hogy Levi mennyire kivételesen be lett tanítva. A kutya körbetáncolt a ritmusnak megfelelően és gyakori fordulásokat hajtott végre az elvarázsolt közönség legnagyobb örömére.

Mindenki, aki látta az előadást, teljesen megdöbbent, hogy milyen jó munkát végzett Levi, és hogy mennyire élvezte a műsort. Nem csoda, hogy Mary Ray Anglia legjobb kutyakiképzője és a kutyavezető mester cím büszke birtokosa:

Oszd meg, hogy mások is láthassák! 

(Forrás: apost)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ott lapult a fiókomban néhány befőttes gumi: a barátnőm tíz remek ötletet mutatott, mi mindenre használhatom őket