Oldal kiválasztása

Két kisoroszlán – legtöbbünk a közelükbe se merészkedne. Hét évvel ezelőtt Kevin Richardson úgy döntött, biztonságba juttatja a két kis jószágot. A Mag és az Amy nevet adta nekik.

Miután biztonságba kerültek, az oroszlánkölyköknek meg kellett tanulniuk, miként boldoguljanak vadállatként önmagukra hagyva is.

A menhelyre kerülésük előtt még túlságosan gyámoltalanok és kicsik voltak ahhoz, hogy gondoskodni tudjanak magukról.

Az volt a cél, hogy a kölykökből rátermett felnőtt oroszlánok váljanak, akik emberi segítség nélkül is megállnak a lábukon.

Így hát azon a bizonyos napon, hét évvel később, az őket megmentő Kevin kissé idegesen nézett elébe a találkozásnak – vajon hogyan reagálnak, amikor meglátják?

Sok idő eltelt azóta, hogy velük volt, így nem lehetett bizonyos afelől, hogy még emlékeznek rá és barátságosan fognak viszonyulni hozzá.

Kevin azonban nem félelemmel közeledett a két oroszlánhoz, hanem tétovázás nélkül odament hozzájuk. Úgy gondolta, hogy egy GoPro kamerával meg is örökíti a pillanatot.

A felvételekből egyértelműen kiderül, hogy az oroszlánok nyilvánvalóan felismerték Kevint.

Ez is bizonyítja, hogy még a vadonban élő, nem háziasított állatok is képesek kötődni emberekhez. Csodaszép és tanulságos pillanatokat láthatunk:

Te mit gondolsz? Ne felejtsd el megosztani! 

(Forrás: apost)

Olvasd el ezt a cikket is –>  Ez a zsonglőr srác zseniális ügyességével teljesen megtréfálja az agyad: csak nézed a karikákat és ámulsz